Over ons

founder posing with a discoverybox of PostMyBeer.be

PostMyBeer werd in 2022 opgericht door mezelf, Koen Daalman. Op het moment van dit schrijven is PostMyBeer nog steeds een eenmanszaak.

PostMyBeer is dan ook een passieproject van me: met PostMyBeer wil ik zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met de rijkheid aan bieren die België (en in beperkte mate ook de rest van de wereld) te bieden heeft. Iedereen weet immers dan België hét bierland is (zeker voor speciaalbieren en bieren met hoge alcoholpercentages), maar desondanks was de biercultuur in België enkele jaren geleden sterk achteruit aan het gaan en waren er nog slechts een honderdtal brouwers actief. Vandaag de dag is de biercultuur gelukkig terug aan het opleven en telt ons landje opnieuw meer dan 400 brouwerijen of bierbedrijven. Met PostMyBeer willen ik meehelpen om die rijke biercultuur te onderhouden en onder de aandacht van de mensen te brengen en te houden.

Een eigen brouwerij starten of een eigen bier op de markt zetten blijft immers een hachelijke onderneming: er zijn zware investeringen nodig, en de minste tegenslag kan nefast zijn. 

Founder of PostMyBeer posing with a beer and a closed discoverybox

Bij dit alles wil PostMyBeer 2 kernwaarden steeds in het achterhoofd houden:

- Variëteit

- Transparantie

De variëteit is uiteraard voor de hand liggend: ik maak me sterk dat ik minstens 6 jaar lang (en hopelijk nog een pak langer) maandelijks een bierbox kan leveren aan jou als klant zonder dat je 2 maal een zelfde bier ontvangt. Maar daarnaast wil ik ook zoveel mogelijk variëteit bieden in de betaalmogelijkheden, in de leveringsmogelijkheden, etc.

De transparantie staat voor de manier van werken: een voorbeeld hiervan is dat PostMyBeer niet met een vaste maandprijs werkt, maar elke maand een prijs aanrekent volgens de bieren die die maand werden geselecteerd. Zo betaal je als klant nooit teveel voor het pakket dat je ontvangt. Daarnaast tracht ik steeds zo open mogelijk te communiceren en eerlijk te zijn over de drijfveren.

Ik hoop dat ik met deze twee kernwaarden, en de algemene werkethiek van PostMyBeer een succes kan maken en dat ik jullie als klant elke maand mag en kan verrassen met telkens nieuwe biertjes.

Was getekend,

Koen Daalman

Founder of PostMyBeer running a trail

(Naast zaakvoerder van PostMyBeer ben ik ook een gepassioneerde trailrunner, een sport waarbij de aftertrail, het nagenieten van de prestatie met een lekker biertje erbij, minstens even belangrijk is als de sportprestatie zelf)