Bierproeverij op kantoor

Ben je op zoek naar een uniek en spannend teambuilding evenement dat uw team samenbrengt en kameraadschap bevordert? Kijk dan niet verder dan onze bierproeverij.

PostMyBeer brengt het bier naar het kantoor, waarbij er kan gekozen worden uit een brede waaier aan craftbieren. We begeleiden het team doorheen de degustatie, delen inzichten en informatie over de geselecteerde bieren en de bijhorende brouwers en vertellen over brouwprocessen.

Onze bierproeverijen zijn perfect voor bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten of gewoon een leuke en interactieve manier om een band op te bouwen met uw collega's. We passen elke proeverij aan uw voorkeuren aan, met opties voor verschillende bierstijlen en regionale favorieten

Een bierproeverij op kantoor boeken is heel gemakkelijk: geef via het contactformulier je gewenste datum en tijd door, samen met de bierstijlen die je wenst aan te bieden, en PostMyBeer doet al de rest: we brengen het bier mee, maar ook de degustatieglazen, zetten alles op, en wassen zelfs alles af na afloop, zodat jij en het team enkel dienen te genieten van het bier en van elkaars gezelschap.

Neem geen genoegen met een typische teambuildingactiviteit - boek een bierproeverij bij ons en laat ons uw team helpen een band op te bouwen met een gedeelde liefde voor ambachtelijk bier. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van uw proeverij.

Contacteer ons